Over ons

Ik ben Omar Fakidi, eigenaar en oprichter van Real Food Plaza. Mijn moeder bakte dagelijks vers brood voor ons en het zuivel was altijd afkomstig van onze eigen boerderij.  In mijn jonge jaren deden wij weinig boodschappen buiten de deur.  Mijn ouders oogsten zelf hun aardappelen, groente en fruit.

Ik ben opgegroeid op het platteland en vanaf mijn jonge jaren ben ik al gefascineerd  door de moestuinen van mijn ouders en het wild dat door mijn vader zelf werd geslacht.

Onze focus ligt op vers vlees. De kwaliteit van vlees  begint bij de inkoop van de runderen en/of lam. Als boerenzoon weet ik als geen ander hoe vlees nauwkeurig te selecteren. Het vlees is afkomstig van kleine oer-Hollandse boerderijen.

Dagverse en huisgemaakte producten met een mediterrane tint, dat is ons onderscheidend vermogen.
Ook voor panklare producten staan wij dagelijks klaar voor klanten. In de winkel bereiden wij dagelijks verschillende panklare producten.
Op deze website krijgt u een indruk over ons en treft u een greep uit ons assortiment en onze aanbiedingen. Naast verkoop in de winkel bieden wij ook catering mogelijkheden aan.
Wij staan dagelijks voor uw klaar om aan uw wensen tegemoet te komen.
voor-poster